Wat kun je van ons verwachten?

STAGE die je nooit zal vergeten

image20

Wil je stage lopen bij een lokaal project in Oeganda? Dat kan in zowel onderwijs, landbouw en gezondheidszorg. Daag jezelf uit door een stage te kiezen in een volledige andere cultuur.

Ervaar Oeganda anders

image21

Ervaar het echte Oegandese leven door middel van een projectbezoek van een paar dagen. Je onderneemt verschillende activiteiten in het dorp zelf samen met de locale bevolking.

zorgeloos reizen

image22

Ontdek het prachtige Oeganda! Dit is een unieke reis waar u, buiten de geweldige safari's, ook het echte Oegandese leven zal meemaken. Die combinatie maakt uw ervaring compleet en onvergetelijk.

jongeren expedities

image23

Ervaar hoe het leven anders kan zijn dan thuis. Ga op expeditie met leeftijdsgenoten naar Oeganda. Wisselende project activiteiten gecombineert met safari's maken jouw ervaring compleet.

Kom weer helemaal bij

image24

 Een paradijselijk eiland in Lake Victoria. Rust, prachtige natuur, lekker eten en perfecte service. Ideaal om je reis mee te beginnen of af te sluiten. Beach cabins en lazy camping. 

Geniet van de NIjl

image25

Knusse en gezellige campsite. Vlak bij Jinja - de adventure hoofdstad van Oeganda - en pal aan de Nijl. Schitterende tuin, vol met vogels. Lazy camping in ruime tenten. 

Er staat een heel team voor je klaar

image26

Rafiki Begeleide REizen

 

Rafiki bestaat uit enthousiaste mensen die u een onvergetelijke en geheel verzorgde reis aanbieden op basis van eigen ervaringen. Onze groepen hebben maximaal acht deelnemers. De kracht van Rafiki ligt in het kleinschalige en de persoonlijke aandacht voor onze reizigers. Laat u verrassen door ons reisprogramma en ga zorgeloos op avontuur in Oeganda. Wij verzorgen ook reizen op maat.

image27

Chantal & Uganda

C&U, een zeer kleinschalige maar persoonlijke organisatie voor stage- projectwerk en jongeren reizen in Oeganda.  In je stage werk je altijd samen met een lokale medewerker. De samenwerking vinden wij belangrijk omdat zowel de student als de medewerker van elkaar kunnen leren. Zo maken wij de afstand tussen kennis uit Westerse landen en Ontwikkelingslanden kleiner. De stagebegeleiding zal gegeven worden door zowel de lokale medewerker als door Chantal zelf. 


image28

Banda Island REsort and CAmpsite

Banda Island is de ideale bestemming als je even weg wilt uit het drukke Kampala. De sfeer is super relaxed. Eten is fantastisch en er is genoeg te doen tussen het relaxen in een hangmat. Vooral de hike naar het vissersdorp is een hoogtepunt.


's-Avonds is er een kampvuur op het strand - de perfecte plek om de dag door te nemen onder het genot van een koud drankje.

image29

Nile It resort and campsite

Geniet van de rust en de mooi aangeled in deze prachtige camping aan de oever van de Nijl. Relax in een hangmat met een fantastisch uitzicht. 


We hebben genoeg om je op Nile it te vermaken: Tafeltennis, Jeux de boules, sjoelbak en  een hele collectie spellen en boeken. Of ga met een mountain bike op toer in de prachtige landelijke omgeving. We kunnen ook Wildwater Kayak les of trips organiseren.